Skip to main content

Bram Visser

Titus Brandsma College Oss

2015
VWO, NT

INDIGO

2016
Start INDIGO Theatertechniek

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

2019
Design & Technologie

Sociaal

Innovatief

Beeldend

Technisch

Nauwkeurig

Praktisch

Portfolio

Contact

Visie
In mijn werk richt ik mij op oplossingsgericht werken. Ik probeer mijn klanten te voorzien van een oplossing die ze nodig hebben, en kijk verder dan de vraag die ze me stellen.

Opleiding
Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik in 2015 begonnen aan de Theaterschool, de huidige Academie voor Theater en Dans, in Amsterdam aan de opleiding Theater & techniek, tegenwoordig Design & Technologie. Ik heb mij gespecialiseerd in technische productie en heb tijdens mijn opleiding stage gelopen bij onder andere: ‘On Your Feet’, ‘The Analoges’, ‘Baloise Session’, de Nederlandse Reisopera’, ‘Kultur Ruhr’ en ‘Dries Verhoeven’. In 2019 heb ik mijn ‘Bachelor of Arts’ diploma gehaald.

Werkwijze
Ik werk praktijkgericht. Als ik (digitaal) voorbereidingswerk doe, doe ik dit om de uitvoering te versoepelen, niet om te verzanden in details. Tijdens dit voorbereidingswerk komen ook vergunningaanvragen en risico inventarisaties aan de orde, dit zijn absolute vereisten om veilig en verantwoord te kunnen werken.
Ik ben van mening dat tekenwerk de basis legt voor al het werk. Hiermee kan ik u een impressie geven van wat gerealiseerd gaat worden en kan een goede kosten berekening en planning gemaakt worden. Alles begint bij het ontwerp.
Ik heb mij sinds 2015 voornamelijk gericht op locatie werk, zowel theater als evenementen stonden hierbij centraal. Het werken op locatie brengt veel extra uitdagingen met zich mee en maakt het werk uitdagender en leuker.

Verhuur
Er zijn honderden verhuur bedrijven voor (theater)technische materialen. Wij onderscheiden ons door het verhuren van uniek materiaal voor locatie werk. Door geruime ervaring met locatie werk (evenementen, theater en (decor)bouw) hebben wij een aantal items zelf kunnen ontwikkelen. Hiermee kan beter, sneller, effectiever en veiliger gewerkt worden op locatie. Daarnaast verhuren wij ook standaard materialen om het plaatje compleet te maken. Kijk gerust eens rond op de verhuurpagina voor een greep uit assortiment.